BALIKESİR / ERDEK - Karşıyaka İlkokulu

Karşıyaka İlkokulu

KARŞIYAKA MAH. OKUL4 CAD. KARŞIYAKA İLKOKULU BLOK NO 35 ERDEK / BALIKESİR
Vizyon
Karşıyaka İlkokulu´nu; saygın güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmek. Mükemmel bir dünya için, kendini ve toplumunu sürekli geliştiren mutlu ve özgür insan yetiştirmektir.
Misyon
Biz Karşıyaka İlkokulu olarak: Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda; çağdaş, laik, demokrat, katılımcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim-öğretim ile hem bir eğitim kurumuna, hem de iş, meslek ve toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişme ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmek için varız.
Ders Başlangıç: 9:00 Ders Bitiş: 14:40
Merkezi Isınma-Katı yakıt
Ulaşım
Okulumuza Erdek ilçesinden toplu ulaşım imkanı yoktur. Bandırma ilçesinden her saat başı belediye otobüsleri ile ulaşım imkanı vardır.
yok
Karşıyaka Beldesi/Erdek
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Balıkesir il merkezine 146 km uzaklıktadır. Erdek ilçe merkezine 25 km uzaklıktadır.